jjrposti Näin se käy.

Arvo-Antin hallitusvaihtoehdot.

Ylen puoliysin uutisissa haastateltiin oikeutenmukasta Anttia hallitusneuvotteluiden etenemisestä. Persuja ei mainittu raportissa sanallakaan, vaikka mitään puoluetta ei ole suljettu ulos. Eipä tosin krisuja ja ruåttalaisiakaan, mutta siihen lie eri syyt.

Kokoomuksen ja keskustan kanssa jatketaan vielä tänään. Kahta tuolia kierretään ja se istuu, kumpi ehtii, kun laulu loppuu. Karin piirrosta muistelen. 

Pahinta pelkään, ylläty en. Toivon, että puihin mennään, ellei...

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (9 kommenttia)

Käyttäjän TuomoKokko kuva
Tuomo Kokko

Jos keskusta tuon vaaliromahduksen jälkeen päätyy neuvottelujen kautta hallitukseen, tulen valmistelemaan asiaa käsittelevän vihapuheenvuoron.

Käyttäjän pasikarhunen9 kuva
Pasi Karhunen

Miitää vihapuhetta? Ei sellaista ole olemassakaan. Kysy vaikka pers...uilta. http://nikoeskelinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/2754...

Käyttäjän sirpaabdallah kuva
Sirpa Abdallah

Voi ei. Onko todellakin noin vaikeaa ymmärtää, että vihapuhetta (kutsutaan tuolla nimellä) esiintyy, mutta sellaista ettei se ole rikoslain alaista.

Käyttäjän pasikarhunen9 kuva
Pasi Karhunen Vastaus kommenttiin #7

Ei ole vaikeaa ymmärtää, rikoslaissa ei ole vihapuhetta mainittu. Se mikä on vaikeaa ymmärtää on persujen logiikka vihapuheen suhteen. Halla-ahon, Hakkaraisen ym. persujen sakkotuomioihin johtaneet möläyttelyt eivät ole vihapuhetta mutta al-Taeen ovat.

Käyttäjän jarmonahkamaki kuva
Jarmo Nahkamäki

Äänestäjän kannalta odotellaan miten käy vaalilupausten lunastamisen kanssa. Rinne taisi mainita jo vuosi sitten vappusatasesta, hoitajamitoituksen kirjaamisesta, aktiivimallin purkamisesta, ilmastotavoitteista 1.5 asteeseen, lihaverosta ym. ja Marin puhui 750000 sähköautosta.

Rinteen bussi lähtee, kellä on sama suunta...

Käyttäjän jperttula kuva
Juhani Perttu

Rinteen bussi oli ehdottomasti paras vaalimainos, ja siitä on tehty myös parhaat parodiat. Tarkistin netistä, miksi lapset laulaa: "bussi täynnä somaleit", ja tälläinen video löytyi https://www.youtube.com/watch?v=1rOR9ObykeI

Käyttäjän TeroLuostarinen kuva
Tero Luostarinen

Alusta saakka on ollut selvää että Rinne vetää komean teatterin, jolla ei ole muuta tarkoitusta kun rauhoittaa kansaa kun kaikille annetaan "mahdollisuus"

Oikeasti hallitus on kabineteissa sovittu jo aika päiviä sitten

Käyttäjän pasikarhunen9 kuva
Pasi Karhunen

No Tero. Kun sulla on noin varmaa sisäpiiritietoa hallitusneuvotteluiden lopputuloksesta niin kerrotko sen meille muillekin?

Käyttäjän jockerantanen kuva
Jocke Rantanen

Eipähän mainittu sanallakaan myöskään HS:n Gallupin tuloksia.
Yleensä on Gallup-tulokset aina mainittu pääuutisissa.
Ja varsinkin nyt, kun vaalit menivät niin kuin menivät niin olisi uutisoinnin kannalta ollut itsestään selvyys mainita nuo tulokset.
Ei vain pokka pitänyt.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset